'SAĞLIK İÇİN SÖYLE' KONSERİNE YOĞUN İLGİ
25 Mart 2022, Cuma

'Sağlık İçin Söyle' Konseri Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Sağlık Sen Kütahya Şubesi ve Gused'in ortak düzenlediği konsere Sağlıkl Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati GÜNDÜZ, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım UYSAL, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat KIRBAÇ, İl Emniyet Müdürü Necmettin KOÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fatma Uz, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan katıldı.

 

Çok sayıda vatandaşımız ve teşkilat mensubunun da katıldığı konserde; Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal Bolatçı, Aydın Şube Başkanı Abdülbaki Karaer, Balıkesir Şube Başkanı Nihat Erzi, Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, ve Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Köse de yer aldı. 

 

Saat 20:00 Kütahya Hazer Dİnari Kültür Merkezinde başlayan konserimiz büyük bir ilgi ve yoğunlukla gerçekleşti. Pandemi döneminde güç şartlar altında çalışan kahraman sağlık çalışanlarımıza moral konseri, Gused başkanı Ahmet Altıntaş ve Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanımız Ahmet Demirsöz tarafından organize edildi. 

 

 

 




PAYLAŞ :